Spindelcoaching

Bli den kraftfulla version av dig själv du är född till att vara och att ta fram din äkta livskompass

Jag heter Mia Axelsson och jag är en varm, busig och rebellisk spindelcoach som älskar det jag gör och ser till att mina klienter har roligt längs vägen. Min spindelessens är “Kompromisslöst djupt helande i connection” och det är exakt vad du får när du väljer att ta fram din spindel tillsammans med mig. 

Med mina drivkrafter “Överlägsen” och “Rebell” med i spindelingen blir din process både kvalitativ och annorlunda. Jag jobbar helt kaosteoretiskt när det kommer till spindeln vilket mina drivkrafter älskar eftersom jag har superkoll på din process medan du många gånger kan och ska känna dig förvirrad och osammanhängande innan du ser den röda tråden (även om du i normala fall är kontrollfreak så lovar jag att det är värt det!). Jag brinner för att ta fram vad som är äkta och sant för mina klienter och att lyfta fram den enorma naturliga skönhet och storhet som är du och ofta inledningsvis delvis är täckt av en massa skräp och brus (det finns såklart också med i min spindel som två själsintentioner).

När du har din spindel försvinner allt konkurrenstänkande och du förstår på ett djupare plan att det finns så det räcker till alla. Att när det kommer till det du är här för att göra kommer du inte vilja sno någon annans grej utan köra din egen. Du kan även helt sluta oroa dig för att det inte skulle finnas tillräckligt till dig, eftersom du är helt ensam med att ha just den konstellation av egenskaper och drömmar som just du har. Om alla hade sin spindel skulle vi få fred på jorden. Spindeln är för dig som har driv, ambitioner och viljan att kliva in i en rejält uppdaterad version av dig själv med ett högre medvetande och en mycket större förståelse av dig själv och din omvärld. Den är för dig som är redo slita av dig tvångströjan och kliva in i din fulla kraft, varifrån du vill tillföra världen något gott.

Att ta fram sin LivsSpindel innebär att gå in i ett 6-månaders program med coachning via telefon och Zoom.

"LifeSpider System™ brings out the code of your unique identity that release the better and more powerful version of yourself."

Är du redo att ta dig själv till oanade höjder, att förstå dig själv på djupet med allt vad det innebär, förstå vart du är på väg? Är du redo att sluta styras av vad andra tycker och tänker? Redo att sträcka på dig och ta din plats? I så fall är Spindelcoaching någonting för dig.

Att ta fram sin egen spindel är att skala bort alla gamla inlärda sanningar och föreställningar som inte längre gynnar dig. Det är som ditt eget inre paradigmskifte, det finns ett före och ett efter spindeln. När du har din färdiga spindel ser du tydligt vad som är meningen med ditt liv och hur hela du hänger ihop.

Du är på den här planeten för att bidra med dig själv fullt ut. Du har har uppgifter att utföra och världen väntar på dig, din själ har uppdrag och du finns här i fysisk form som människa för att skapa magi. När du tar fram din unika spindel så uppgraderar du dig själv, du får tillgång till ditt unika fingeravtryck på den här planeten, din unika livskod och hela dig. Du får en förståelse för den röda tråden som går genom dina intressen, kunskaper, tidigare erfarenheter och livssyften. Kanske har du känt att du inte passar in, inte får plats, sitter fast och vet att det finns mer än det som tills nu varit känt för dig. Drömmer du om att förändra världen till det bättre och få bidra med vad som är äkta och sant för dig. Då har du kommit rätt.

Du gör din livsspindeln bara en gång i livet. Din livsspindel är ditt unika fingeravtryck med din självklara essens, dina drivkrafter, din själs intentioner med att vara här på jorden och dina unika livsprojekt, alltså uttrycket och manifesteringen av det som är du. Du använder din Livsspindel för att skapa ett samarbete och partnerskap mellan ditt ego och din själ och låter dem samarbeta som ett team för att förverkliga dig och dina livsprojekt. Du behöver dina drivkrafter och ditt ego för att just få kraft att ta dig framåt, det är där ditt jävlar anamma sitter. Det är kombinationen av ego och själ som är grunden till meningsfullhet och ditt bidrag till världen. 

Drivkrafterna – ditt ego
Drivkrafterna gör dig till den starkaste versionen av dig. De är katalysatorerna  som frigör essensen och låter intentionerna bli vår livsriktning och kompass. Drivkrafterna är det vi uppfattar som vårt ego och ofta dömer som något negativt, för att vi har lärt oss det. Det är det som ibland kallas för skuggsidan, mörkret vi inte gärna vill se. Om vi istället bejakar vårt ego, är medvetna om det och låter våra drivkrafter arbeta för oss och för världen, får vi kraft och styrka att ta oss framåt. Det blir roligt att leva och livskraften strömmar genom kroppen. Vi har inte fått ett ego för att vi ska ta bort det, trycka ner det eller förakta det. Vi ska fira att vi har ett fantastiskt ego som bara väntar på att för göra något meningsfullt, därför hjälper vi våra drivkrafter att göra det de är bäst på samtidigt som de riktas in mot vår själs intentioner för att ge dem kraft att komma till uttryck.

Själsintentionerna – själens uppdrag
Själsintentionerna är dina livsuppdrag och dina livsuppgifter, ditt högre syfte och är ofta inriktade på att hjälpa världen på något sätt. Det goda du vill bidra med, och ibland kan det upplevas som otydligt. Du bara vet men kan ha svårt att uttrycka det eftersom det är så självklart för dig att du knappt tänker på att det inte är lika självklart för alla andra. Själsintentionerna får det att pirra härligt i magen och är ofta saker som du är stolt över hos dig själv. Viktigt är att själen behöver egots drivkrafter för du ska bli hel och för att du ska kunna nå dit behöver du ha kontakt med ditt egos drivkrafter.

Essensen – din grundenergi
Essensen är den energikälla som hela spindeln vilar på och är byggd runt, alla dina spindeldelar är alltså grundade i din essens. Essensen är vad du är helt utan ansträngning, den är vilsam och den är den fantastiska grundenergi som är unik för just dig och som sprider ut sig i allt som du gör utan att du tänker på det. Utifrån din essens hämtar du näring och energi så att du och din spindel kan växa till den bästa versionen av dig själv.

Dina unika livsprojekt
Dina livsprojekt manifesterar dina intentioner i fysisk form i konkreta projekt. Livsprojekten reflekterar din fullkomlighet och din unika kombination av förmågor. 

Varför ska jag göra en spindel?
Om du “vet” att det finns mer i livet och längtar efter en djupare mening, känner att någonting skaver och att du inte riktigt får plats i det liv du lever i idag, då kommer du få syn på vad det handlar om och att veta att du har rätt när du börjar ta fram din spindel. Med din spindel får du fram ditt unika fingeravtryck, vad som gör dig unik och vad du vill bidra med till världen. Du lär dig använda dina inre styrkor och drivkrafter, samtidigt som du börjar förstå hur du kan koppla ihop dem med din själs syften, vilket kommer att ge dig en starkare känsla av att du lever, av att livskraften strömmar genom dig och vad som verkligen ger dig mening i livet. Tillsammans kommer detta göra det möjligt för dig att göra skillnad i världen, vilket i sin tur ger en djup känsla av tillfredsställelse och vetskap om varför du är här på jorden. 

Du ska inte göra en livsspindel om du är nöjd med att göra vad andra säger åt dig att göra, uppfylla andra personer drömmar, följa strömmen och att anpassa ihjäl dig till din omgivning.

X-Ray Coaching, Healing n’ Art på sociala medier