Coaching is unlocking a person's potential to maximize their growth.

-John Withmore


Coaching vad är det egentligen?

Min personliga övertygelse är att vi alla har fötts in i en värld full av möjligheter. Tyvärr faller detta lätt i glömska när livet självt kommer emellan, samhällets normer formar ett yttre tryck och våra olika erfarenheter för med sig lärdomar som skapar värderingar, valda sanningar, rädslor och beteendemönster i vår färd att ta oss an olika skeenden i livet. Jag är här för att synliggöra, synliggöra din egen inre kraft och magi för att kunna uppnå din fulla potential. Jag har en bakgrund inom beteendevetenskap och har själv gått många år i både terapi och coaching. Min egen resa med alla erfarenheter den för och har fört med sig är mitt främsta verktyg och det som har lärt mig allra mest och fortfarande gör. Jag älskar att utvecklas och att se andra växa!

Coaching handlar om att utvecklas och att få utrymme och möjlighet att utforska sig själv, förstå vad som faktiskt betyder någonting, vad du behöver för att må bra och vad du kan bidra med till världen. Coaching bygger på ett partnerskap mellan klient och coach. Det är du som klient som äger din egen utveckling och jag som coach ställer frågor, finns där som stöd, uppmuntrar till nytänk, delar med mig av min intuition, hjälper dig se möjligheter, lockar fram dina styrkor och hjälper dig hålla kursen mot ditt mål som en fyr på ett stort vackert hav som ofta skiftar i utryck.

    Coaching är till exempel för dig som:

 • Längtar efter förändring och är redo för den oavsett ålder och kön
 • Längtar efter mer glädje i ditt liv
 • Tappat motivationen
 • Saknar framtidsplaner
 • Har ett konkret mål du vill nå
 • Är konstnär eller kanske musiker och som längtar efter mer kreativitet, lust och glädje i skapandet
 • vill höja ditt självförtroende eller vill få en bättre självkänsla
 • Vill utvecklas som människa
 • Känner att det är någonting som skaver men inte riktigt förstår vad det är
 • Har svårt att träffa en/rätt partner
 • Vill känna mer mening i livet
 • Vill förändra ett beteende

Coaching är ett otroligt kraftfullt verktyg för att komma åt din inre kraft och potential. Du har alla svar du behöver inom dig. Som din coach är min uppgift att hjälpa dig att hitta dina svar och sanningar genom att synliggöra vad som faktiskt är viktigt för dig och vad du verkligen vill när allt yttre tryck är borta. Genom kraftfulla frågor, stöd, motivation, utbildning och inspiration hjälper jag dig att nå dina mål, för enkelhetens skull kan vi kalla det att jag helt enkelt är din alldeles personliga mentala tränare och hejarklack!

Katalyserande Coaching®

Som utbildad och diplomerad PCC-coach via Gothia Akademi använder jag mig av en typ av coaching som kallas för  Katalyserande Coachning ®.

Katalyserande Coachning ® handlar om att hjälpa människor att hitta sina egna svar på 1) vad de vill, och 2) vad som ska till för att de ska kunna komma dit de vill. Och sen att få det gjort.

Katalyserande Coachning ® används för att:
– coacha sig själv och andra (individer, par, team och grupper i olika storlekar).
– lösa problem och för att utveckla det som redan är bra.
– göra bästa möjliga av arbetslivet och/eller privatlivet.

Hos mig får du kraftfull coaching där fantastiska NLP-verktyg förstärker coachingen ytterligare (NLP står för Neuro Lingvistic Programming). Coaching är bra till stort och smått, tveka inte att höra av dig om det finns något område i ditt liv som du önskar skulle fungera ännu bättre!

Jag bor i Stockholm och coachar därför face-to-face framförallt i närområdet och via Skype varifrån du vill. De första 30 minuterna får du utan kostnad, så att vi kan skräddarsy upplägget så att det passar dig. Boka in en session redan idag!

Välkommen!