Spiritual Power Coaching

Find your personal power!!!

Min personliga övertygelse är att vi alla har fötts in i en värld full av möjligheter. Tyvärr faller detta lätt i glömska när livet självt kommer emellan, samhällets normer formar ett yttre tryck och våra olika erfarenheter för med sig lärdomar som skapar värderingar, valda sanningar, rädslor och beteendemönster i vår färd att ta oss an olika skeenden i livet. Jag är här för att synliggöra, synliggöra din egen inre kraft och magi för att kunna uppnå din fulla potential. Jag hjälper dig finna ditt eget guld, hitta ditt äkta mission och dina drivkrafter. Med mig vid din sida blir vi ett riktigt dreamteam som flyger högt och skapar bestående magi på riktigt för dig! 

Att våga lyssna inåt, att lita på din intuition och vad som är sant och äkta för dig kan många gånger kännas svårt, antagligen har du kommit en bra bit påväg men kanske upplever att du fastnat lite och behöver någonting mer för att komma loss. Det är där jag kommer in, det är det jag brinner för, just att hjälpa dig se klarare på vilka dina alldeles speciella superkrafter är. När du ser dem och ser vad din själ är här på jorden för att göra, då vet du alltid om de möjligheter som presenteras för dig är rätt för dig eller om du ska välja en annan väg. Livet flyter och blir så otroligt mycket enklare. 

Min egen resa med alla erfarenheter den för och har fört med sig är mitt främsta verktyg och det som har lärt mig allra mest och fortfarande gör. Jag älskar att utvecklas och att se andra växa! Coaching handlar om att utvecklas och att få utrymme och möjlighet att utforska sig själv, förstå vad som faktiskt betyder någonting, vad du behöver för att må bra och vad du kan bidra med till världen. Coaching bygger på ett partnerskap mellan klient och coach. Det är du som klient som äger din egen utveckling och jag som coach ställer frågor, finns där som stöd, uppmuntrar till nytänk, delar med mig av min intuition, hjälper dig se möjligheter, lockar fram dina styrkor och hjälper dig hålla kursen mot ditt mål som en fyr på ett stort vackert hav som ofta skiftar i utryck. I och med att jag även arbetar med terapeutisk healing kan jag även hjälpa dig lossa på blockeringar och komma åt motstånd och på så sätt når du din fulla kraft mycket mer effektivt. 

Jag tycker om att tillsammans utforska den värld som är du och på ett lekfullt sätt guida dig bortom vad du trodde var möjligt! Låter det spännande? Hör av dig så ser vi vilket upplägg som kan passa dig! Boka in en halvtimmes kostnadsfritt incheckningssamtal för att se hur vi kan arbeta ihop på bästa sätt genom att skicka ett sms till 0721724911. Välkommen!