Rekommendationer

Kärlek från underbara klienter

"Att få jobba tillsammans med Mia och utveckla sig själv är en fantastisk möjlighet och resa! Hon hjälper en på ett säkert, lekfullt, varmt, proffesionellt sätt ta sig framåt och närma sig sanningar och djup inom sig själv. Hon peppar, gläds åt dina framsteg och är en härlig hejaklack längs med vägen och de gånger det finns motstånd när man kanske inte riktigt vet eller vågar ta reda på vad som döljer sig hjälper hon en på ett tryggt sätt med kärlek och glimten i ögat att gå ett steg till, ett steg till, ett steg till. Mia har otrolig kompetens och förmåga att ge dig rätt verktyg i precis rätt tid för just din utveckling. Om du får möjlighet att jobba med Mia, tveka inte att tacka ja."
Charlotta Isaksson
HR-konsult
"Jag vill varmt rekommendera Mia som coach! Hon lyssnar, stöttar, utmanar, hjälper, peppar och ser hela dig. Hon har en förmåga att hjälpa dig att reflektera och hitta de verktyg du behöver just där och då. Mia synliggör och jag vågar lova att du kommer ha fantastiskt fina och utvecklande samtal tillsammans med henne. Har du möjligheten att få till ett samtal med henne - ta den!"
- Malin Bengtsson
Enhets- och personaladministratör
"Mia hjälper mig att läka. Hon hjälper mig att upptäcka mig själv på helt nya nivåer. Tack vare hennes intuition är hon alltid spot on. I våra samtal lyckas hon alltid med att få mig att landa rätt. Alla borde få möjligheten att genomföra en spindelcoaching."
Johanna Sandberg

Personer jag själv varmt vill rekommendera

Geniala Birgitta Granström, grundare av fantastiska LifeSpider Academy, har länge varit en stor inspirationskälla, lärare och fantastisk person som lärt mig otroligt mycket om livet. Jag vill knappt tänka på den känsla av att sitta fast och vilja mer, som jag hade innan jag träffade Birgitta. Hon har hjälpt mig få syn på mig själv och hitta min grundläggande livskompass. Birgitta är en en helt brilliant coach och mentor.
Birgitta Granström
Grundare av LifeSpider Acedemy
En mångsysslande och helt magisk kvinna som jag varmt vill rekommendera är Lee Seger. Hon har öppnat upp för läkande jag inte trodde var möjligt och inspirerat mig att fördjupa min resa ytterligare, vidare hjälpt mig förstå omfattningen av mig själv och vad jag ska dela med mig av i världen. Lee är en varm, glittrande och magisk healer, lärare, konstnär, författare och inspiratör.
Lee Seger
Författare, inspiratör och vägledare
Veronica har varit ett enormt stöd i min egen process, på ett lekfullt sätt har hon guidat och fördjupat mina egna tankar och känslor. Hon har med ett varmt och lekfullt sätt tydliggjort mig. En fantastisk terapeut som jag varmt vill rekommendera.
Veronica Malm
Diplomerad samtalsterapeut inom Psykosyntes

X-Ray Coaching, Healing n’ Art på sociala medier