Om Mia

Att synliggöra betyder att förtydliga, lyfta fram, visa, visualisera, göra synlig, framhäva. Jag utövar synliggörandets, samhörighetens och läkandets magi och heter Mia Axelsson och går ibland under Mia Ax. Jag brinner för att göra dig synlig och trygg ända ut i kanterna framför allt för dig själv så att du fullt ut vet vilken potential du har, vem du är och vad du är här för att göra. När du är tydlig för dig själv kommer även andra se hela dig och uppskatta dig för den du faktiskt är.

Bakgrund
Jag växte upp i den vackra byn Nedansjö, ett par mil utanför Sundsvall och flyttade till Stockholm för drygt 20 år sedan. Livet har gett mig stor glädje och även djup sorg, vilket inneburit att jag under lång tid umgåtts mycket med mig själv och nyfiket vänt och vridit på mina inlärda sanningar och föreställningar om hur livet borde vara. Jag har behövt prova mig fram för att hitta sätt att läka i grunden och hittat fantastiska skatter längs vägen som jag nu gärna vill dela med mig av till mina klienter. Av egen erfarenhet vet jag att det faktiskt går att läka även sådant som sitter så djupt att det knappt går att få tag i längre.

Ända sedan jag var riktigt liten har jag fascinerats av människor och deras historier, jag har alltid kunnat sitta i timmar och bara förlora mig i andra människors berättelser och alltid haft en känsla av att vilja hjälpa människor på olika sätt. Naturen har alltid varit viktig, det är där jag hämtar kraft och energi, det är där jag grundar mig och hittar tillbaka till kroppen efter att ha flugit iväg. När jag växte upp älskade jag att utforska och gå iväg själv på egna äventyr runt omkring där vi bodde och fanns det även djur nära var det ännu mer spännande och härligt. Djurälskare är jag fortfarande och tycker att det är otroligt spännande med deras unika gåvor och egenskaper. I dag har djuren fått en ännu viktigare plats inom mig, där de hjälper mig att tydliggöra och ge ledtrådar i mitt arbete, som exempel är Elefanten alltid med mig i det helande arbetet, som hjälpare och guide.  

Varför coaching, healing & Symboler
Så länge jag kan minnas har jag intresserat mig för olika typer av personlig utveckling vilket lett mig fram till helandet som sker via samtalet. Att mötas på djupet genom samtal är det bästa jag vet, jag älskar att se när hoppet och tron på den egna förmågan väcks, rösten blir klarare och det börjar glittra i ögonen på den jag pratar med. Att tillsammans få undersöka och iaktta de vindlingar den inre världen bjuder på är så mäktigt och så kraftfullt! Jag själv har utforskat mina egna skuggsidor för att förstå vad som faktiskt döljer sig där i mörkret och detta gör att jag idag med lekfullhet och värme kan vara den trygghet som behövs för att mina klienter ska våga ta en titt in i sitt eget mörker. Tryggheten kommer av att jag vet att det är där inne de riktigt stora skatterna inom oss finns, skatter som vi ofta skyndar förbi utan att se, just för att det är så mörkt där inne. Jag känner att livet fört mig fram till detta, alla lärdomar jag fått med mig har jag fått för att kunna möta både mig själv och andra oavsett läge.

Jag är även konstnär och silversmed vilket jag valt att kombinera med helande samtal. Jag älskar att genom ett smycke eller en bild ta synliggörandet till en högre nivå. Den nya du, din kraft och din utveckling manifesteras i ett för dig unikt och personlig föremål. Ditt verk blir laddat med den fantastiska energin från din inre resa, kärlek och kraft och varje gång du ser det kommer du känna dig stark och minnas din storhet. Det är någonting jag vill ge dig att ta med dig. Någonting som alltid får dig att komma ihåg.

Utbildning
Jag har haft förmånen att gå flertalet fantastiska utbildningar som fördjupat mig på olika sätt. Jag är utbildad Terapeutisk och Energitransformerande Healer (TEH),  via Lee Seger; Spindelcoach och Self Leadership Coach, genom Life Spider Academy samt diplomerad professionell coach genom ICF (diplomerad på PCC-nivå och certifierad på ACC-nivå) och NLP Practitioner, en kombination som kallas för Katalyserande coaching, via genom Gothia Akademi. I botten har jag en examen i beteendevetenskap med inriktning mot psykologi och personal.

X-Ray Coaching, Healing n’ Art på sociala medier