Terapeutisk Healing

Magi och läkande på djupet

Terapeutiskt och energitransformerande healing är just så magiskt och fantastiskt som det låter! Det är ett kraftfullt och samtidigt otroligt varmt och kärleksfullt sätt att läka på djupet och komma åt och läka djupa sår och blockeringar för att göra plats för ny fräsch energi och växande. Tillsammans utforskar vi lekfullt det som vill komma fram, låter helandet ske, väcker nya insikter till liv och låter gammalt komma till ro. Vi hedrar motstånden och låter läkandet ta den tid det behöver. Jag håller dig, du är hållen och trygg!

På 90 minuter finns utrymme för att bearbeta både relationer, trauman, obearbetade känslor och rädslor för att stå i sin kraft. Du får möjlighet att under mjuka och trygga förhållanden hela det du behöver. Du får också verktyg för hur du själv kan fortsätta helandeprocessen.

Samtalet sker fördelaktigt via telefon, vilket tillåter dig att slappna av i en lugn miljö där du känner dig trygg och hemma. I och med att du sitter i din egen miljö gör det att du har allt du behöver nära dig och att du efter samtalet kan pyssla om dig själv lite extra om behovet finns. Känner du i stället att det är svårt att slappna av hemma och vill komma bort hemifrån till en lugn och trygg miljö är du välkommen till mig, tydliggör i så fall detta vid bokningen.

Jag som Terapeutisk Healer arbetar på fyra olika nivåer. Den andliga, den känslomässiga, den fysiska och den energitransformerande. Det innebär att du kan prata med mig om:

DIN ANDLIGHET. Om vad som händer i världen, hur vi förändras, om världens och mänsklighetens tillstånd och om vår potential. Om din medialitet, dina rädslor, ditt tvivel och dina förhoppningar vad gäller möjligheten att skapa det liv som du vill leva.

DINA KÄNSLOR. Känslor ligger i lager och det är inte alltid lätt att själv se vad som egentligen styr vårt känsloliv och våra reaktionsmönster. Med min hjälp kan du frigöra dem från varandra, och med omsorg och vänlighet möta dig själv oavsett vad dina känslor säger.

OM KROPPEN. Jag arbetar inte med sjukdomar eller fysiska åkommor, däremot så undersöker vi tillsammans vad som energimässigt kan ligga bakom just de symtom som din kropp uppvisar. Där finns alltid nycklar som ger härliga insikter och som frigör energi – som kan användas till att hjälpa kroppen att läka. Många som går igenom svårare sjukdomsprocesser använder terapeutisk healing som stöd i annan behandling.

OM HELANDET. Du får lära dig mängder med metoder och tekniker för att i ditt dagliga liv vända känslor, ändra händelseförlopp och skapa den verklighet du vill ha. Terapeutisk healing ger dig alltid de nycklar som behövs för att själv äga din process.

Det är viktigt att vi redan från början sätter energin i samarbetet. Det är du som äger samtalet och jag är där för din skull, därför är det viktigt vid samtal via telefon, att är det är du som ringer mig. Att det från början till slut är en aktiv handling som du själv väljer, gör att helandet blir extra kraftfullt. I terapeutisk healing är du högst delaktig i samtalet och tillsammans utforskar vi det som vill komma fram. Detta skapar en djup integrering av läkandet även på ett medvetet plan som bidrar till att du förstår din egen process.

Tillåt dig själv bara vara och landa en stund efter samtalet, skriv med fördel ner dina upplevelser, tankar och känslor. Det är även viktigt att du grundar dig i kroppen genom att till exempel ta ett välgörande bad, dricka vatten, vila eller vad det nu kan vara som just du behöver.

Innan samtalet kommer jag lägga ett helande medicinhjul för dig med Lee Segers healingkortlek. Känns det spännande och rätt för dig, skickar jag en bild på kortläggningen som vi tillsammans går igenom. Vi utgår helt från dig och det som känns rätt för dig. Korten och arbetssättet utgår från chakrasystemet och våra inre processer, vilket underlättar för oss att se vad vi behöver titta närmare på och vilka inre rum vi ska utforska.

Mycket kan ske i ett helande samtal, vi kan komma åt motstånd, blockeringar och obearbetade känslor som mjukt och fint får möjlighet att släppa taget och läka på djupet. Detta djupa läkande ger utrymme för det nya som vill ta plats och möjliggör för dig att skapa det liv du önskar. Du kommer långt på ett helande samtal och kanske känner dig nöjd därefter. Är det större saker eller flera delar som dyker upp kan fler samtal behövas. Terapeutisk och energitransformerande healing ger både insikter och ett djupt helande. Att ge dig själv detta är en investering för livet och en vacker kärlekshandling till dig själv. Det är en magisk och oförglömlig resa som du kommer bära med dig länge. Välkommen!

Verkar det spännande, boka en tid via sms till 0721724911. En session på 90 minuter kostar 1500 kr.

X-Ray Coaching, Healing n’ Art på sociala medier